Η δικαιόχρηση (franchise) παραμένει σχεδόν ο μοναδικός επιχειρηματικός μηχανισμός που επιτρέπει στα μικρά λογιστικά γραφεία να ανταγωνίζονται αποτελεσματικά τα μεγαλύτερα.

Το μοντέλο της ομάδας Accounting and Tax Team

Το μοντέλο δικαιόχρησης (franchise) Accounting and Tax Team βασίζεται σε πολύ απλές αρχές, που πρωταρχικό σκοπό έχουν την εξυπηρέτηση των αναγκών των αυτοαπασχολούμενων και των μικρών λογιστικών γραφείων με στόχο την εύρεση νέων πελατών, οι οποίοι ζητούν άμεση εξυπηρέτηση και σοβαρή ενασχόληση με τα λογιστικά, φορολογικά τους και διάφορα άλλα θέματα που απασχολούν τα φυσικά πρόσωπα η τις επιχειρήσεις τους. Με πολυετή πείρα (από το 2003) σε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, έχουμε αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό τα εργαλεία υποστήριξής μας για να μπορέσουν οι δικαιοδόχοι (franchisees) να αναπτύξουν δυναμικά τις επιχειρήσεις τους. Το αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο της Accounting and Tax Team είναι να αναλαμβάνει πρωτίστως, εκατοντάδες φυσικά πρόσωπα και πελάτες ασκούντες επιχειρηματική δραστηριότητα με απλογραφικά βιβλία αλλά και μεγάλους πελάτες με διπλογραφικά βιβλία, ενώ βασίζεται σε ισόγεια λογιστικά γραφεία που βρίσκονται σε εμφανή σημεία με έμφαση στην οργάνωση, την εχεμύθεια και τον επαγγελματισμό.

Ωφέλη της ομάδας Accounting and Tax Team

Οι δικαιοδόχοι (franchisees) εκτός από το λογότυπο Accounting and Tax Team και την λειτουργία του ως ξεχωριστού αναγνωρισμένου και ήδη καθιερωμένου εμπορικού σήματος, θα επωφεληθούν από το αποδεδειγμένο μοντέλο επιτυχίας της Accounting and Tax Team, μαζί με τα νέας γενιάς λογιστικά συστήματα, υποστήριξη μάρκετινγκ, εκπαίδευση, συνεχή υποστήριξη και ανάπτυξη των λογιστικών τους γραφείων. Ένα σύγχρονο λογιστικό γραφείο θα πρέπει πέρα από τις γνώσεις, την εμπειρία και υπευθυνότητα, να έχει ένα δυναμικό προφίλ στο διαδίκτυο και πετυχημένο εμπορικό σήμα, που θα σας βοηθήσει να παίρνετε γρήγορα και εύκολα λογιστικές εργασίες στην περιοχή.

Γίνε μέλος της ομάδας Accounting and Tax Team

Είστε λογιστής που αναλαμβάνει επιχειρήσεις, αλλά χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη για να αποκτήσει μεγαλύτερη πελατεία; Είστε νέος ελεύθερος επαγγελματίας που επιθυμεί να ιδρύσει τη δική του επιχείρηση, αλλά δεν έχει ιδέα από πού να ξεκινήσει; Η ευκαιρία Accounting and Tax Team προσφέρει στους εξειδικευμένους λογιστές την ευκαιρία να λειτουργήσουν την δική τους επιχείρηση με την υποστήριξη μας και την τεχνογνωσία της βαθιάς θεωρητικής κατάρτισης αλλά και της πρακτικής εφαρμογής επι των λογιστικών και φορολογικών θεμάτων. Με στόχο να ανοίξεις το δικό σου λογιστικό γραφείο η υποστήριξη με το εμπορικό σήμα Accounting and Tax Team, μπορεί να κάνει και εσένα ένα επιτυχημένο και πιστοποιημένο συνεργάτη μας, πάνω σε μια τόσο απαιτητική αγορά που είναι το επάγγελμα του λογιστή - φοροτεχικού. Το μοντέλο δικαιόχρησης (franchise) Accounting and Tax Team στηρίζεται σε ένα αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο με στόχο την επιτυχία. 

Εκπαίδευση της ομάδας Accounting and Tax Team

Η εταιρεία μας είναι αναγνωρισμένη ως μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες καθώς στις δραστηριότητες της υπάγεται και το κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 «Βάρδας Λογιστικά Α.Ε – Κε.Δι.Βι.Μ 1» που στεγάζεται στην Πάτρα στην οδό Γεροκωστοπούλου 22.

Παροχές στα μέλη της ομάδας Accounting and Tax Team

Το εμπορικό μας σήμα Accounting and Tax Team είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα και στα πλαίσια της οργάνωσης του δικού σου επιχειρηματικού προφίλ, σου προσφέρει: 1. Συνεχή παρουσία στο διαδίκτυο μέσα από την ενότητα των συνεργατών πιστοποιημένων λογιστικών γραφείων. (www.accounting-tax-team) 2. Απεριόριστα εταιρικά email για κάθε δικαιοδόχο (franchisses) email: user@accounting-tax-team.gr 3. Δωρεάν εταιρικό Site κάτω από το Domain: www.accounting-and-team.gr/franchisees ή δικό σας ιστότοπο και διαχείριση με μικρό κόστος. 4. Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας και συντήρηση διακομιστή 5. Συνεχή υποστήριξη από την επιστημονική μας ομάδα σε λογιστικά και φορολογικά θέματα. 6. Εύρεση και εκπαίδευση προσωπικού λογιστών και βοηθών λογιστών. 7. Σύσταση πελατών βάση της περιοχής των συνεργατών. 8. Πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, ορκωτών ελεγκτών, νομικών συμβούλων-δικηγόρων, συμβούλων επιχειρήσεων και πολλών ειδικοτήτων που απαιτούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις 9. Δωρεάν διάφορα διαφημιστικά φυλλάδια υπηρεσιών της Accounting and tax team. 10. Οργάνωση On line εκπαίδευσης ανα τακτά χρονικά διαστήματα 20. Οδηγοί διαδικασιών 

Παροχές με χαμηλό κόστος της ομάδας Accounting and Tax Team

Παρέχονται με πολύ χαμηλό κόστος 1. Επαγγελματικές Κάρτες σε τιμές κόστους 2. Επιστολόχαρτα σε τιμές κόστους 3. Φωτεινή Επιγραφή σε τιμή κόστους  4. Γραφεία και εξοπλισμός σε συνεργασία με Dromea 5. Φωτοαντιγραφικό μηχάνημα σε προσιτή τιμή με πολύ μικρό κόστος εκτύπωσης σελίδας.

Accounting and Tax Team

Γίνετε μέλος της ομάδας μας, για να επωφεληθείτε από το αποδεδειγμένο μοντέλο επιτυχίας.

alternative text

Υπογραφή της σύμβασης δικαιόχρησης.

alternative text

Ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των συνεργατών μας της ομάδας μας στο,Βάρδας Λογιστικά Α.Ε - Κε.Δι.Βι.Μ 1 .

alternative text

Προβολή του λογιστικού σας γραφείου στο διαδίκτυο.

alternative text

Προσέλκυση νέων πελατών, μέσω της προβολής της ομάδας Accounting and Tax Team.

Copyright 2015

Βάρδας Λογιστικά Α.Ε