banner1

Η GlobalCert είναι αναγνωρισμένος Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού με συνεχή και εδραιωμένη παρουσία στον τομέα της πιστοποίησης.

Η πολυετής έρευνα και εμπειρία στον χώρο των πιστοποιήσεων έχει καταστήσει την GlobalCert έναν από τους πιο μεγάλους και αξιόπιστους φορείς πιστοποίησης με διεθνές κύρος.

Η GlobalCert προσφέρει πιστοποιήσεις:

 • στον τομέα της πληροφορικής για Δεξιότητες Χρήσης Η/Υ,
 • στον τομέα των Επαγγελματικών Σεμιναρίων (Endorsed Programs),
 • σε ένα ευρύ φάσμα Επαγγελματικών προσόντων κατά ΕΣΥΔ (Professional Experts),
 • στην γλωσσομάθεια Αγγλικών (Qualifi).

Global Intermediate

Βασικές γνώσεις πληροφορικής και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Είναι αναγνωρισμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσώπων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ για πρόσληψη στο δημόσιο.

Το επίπεδο αντικατοπτρίζει τις γνώσεις ενός μέσου χρήστη, ο οποίος έχει τη δυνατότητα ικανοποιητικού χειρισμού των εφαρμογών γραφείου, ώστε να είναι παραγωγικός στο σύγχρονο και απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον.

Ύλη / Ενότητες

 

Το Intermediate περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

Intermediate

Ενότητες

Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων
Επεξεργασία Κειμένου
Υπολογιστικά Φύλλα
Υπηρεσίες Διαδικτύου
Βάσεις Δεδομένων
Παρουσιάσεις

Intermediate Α   

            

(ενότητες που απαιτούνται στις προκηρύξεις για το ελληνικό Δημόσιο)

Intermediate Β

Intermediate C

Endorsed Programs

NOCN

Το NOCN (National Open College Network) είναι αναγνωρισμένος Φορέας Πιστοποίησης (Ofqual) στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συστάθηκε το 1987 με την υποστήριξη του NIACE (National Institute of Adult Continuing Education).

Είναι ένας διεθνής και κορυφαίος Φορέας Πιστοποίησης ο οποίος εξυπηρετεί χιλιάδες κέντρα με υψηλού επιπέδου αναγνωρισμένες επαγγελματικές πιστοποιήσεις σε μια πληθώρα τομέων σε όλα τα επίπεδα.

Το NOCN προσφέρει σε εκπαιδευόμενους, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, επιχειρήσεις και κολλέγια μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών στην εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Ο NOCN δραστηριοποιείται σε 180 χώρες παγκοσμίως.

Τι είναι τα Endorsed Programs

 • Τα Endorsed Programs είναι πιστοποιήσεις σε έναν μεγάλο αριθμό εγκεκριμένων προγραμμάτων εκπαίδευσης και σεμιναρίων της επιλογής σας, από τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης NOCN, ο οποίος δραστηριοποιείται παγκοσμίως.
 • Η πιστοποίηση των προγραμμάτων πραγματοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων, τομέων εκπαίδευσης, σεμιναρίων αλλά και εξειδικευμένων γνώσεων.
 • Η GlobalCert χορηγεί πιστοποιητικά σεμιναρίων ή εκπαιδευτικών προγραμμάτων από τον Βρετανικό φορέα πιστοποίησης NOCN μετά από επιτυχημένη εξέταση με βάση την ύλη που έχει ήδη πιστοποιηθεί.
 • Στα πιστοποιητικά που θα εκδίδονται από τον NOCN θα τοποθετείται και το λογότυπο του εκπαιδευτικού οργανισμού που ο υποψήφιος παρακολούθησε το σεμινάριο.

Πού απευθύνεται:

 

 • Σε άτομα που επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους με ένα πιστοποιητικό που τους διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό στην αγορά εργασίας.
 • Σε εταιρείες και οργανισμούς που επιθυμούν να θέσουν αυξημένα standards στα στελέχη τους για το επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν.
 • Σε άτομα που επιθυμούν να ανανεώσουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες ή σε εξειδικευμένους τομείς.
 • επιπλέον κύρος και εκπαιδευτική υπεροχή στο κέντρο σας.

Οφέλη για τον Εκπαιδευόμενο

 • Ο υποψήφιος αποκτά ισχυρό πιστοποιητικό από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης αποδεικνύοντας ότι είναι κάτοχος των γνώσεων που αποκόμισε από την εκπαίδευσή του και όχι μία απλή βεβαίωση παρακολούθησης σπουδών.
 • Ενισχύει το βιογραφικό με ένα πιστοποιητικό που του προσδίδει κύρος, αναγνώριση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς τον διαφοροποιεί στην αγορά εργασίας.
 • Το πιστοποιητικό που θα αποκτήσει ο υποψήφιος από το NOCN θα τον καταστήσει ικανό να διεκδικήσει με αυτοπεποίθηση τη θέση που επιθυμεί.

Ύλη/Ενότητες

Καθορίζεται ανάλογα με την διδακτέα ύλη του εκάστοτε σεμιναρίου - προγράμματος εκπαίδευσης του εκπαιδευτικού οργανισμού.

Εξετάσεις

Οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε Paper Based είτε Computer Based και η ημερομηνία διεξαγωγής τους είναι on demand του εκπαιδευτικού κέντρου.

Αναλυτικά:

 • 1. Εξέταση μέσω εργασιών
 • 2. Εξέταση μέσω multiple choice (είτε γραπτά, είτε μέσω on-line πλατφόρμας (απαραίτητη η σύνδεση με Internet)
 • 3. Πρακτική εξέταση (όταν κρίνεται απαραίτητη-εξαρτάται από το σεμινάριο)

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέτασης, ο υποψήφιος λαμβάνει το πιστοποιητικό του από τον Βρετανικό φορέα πιστοποίησης NOCN.

Endorsed Προγράμματα:

-Απλογραφικά Βιβλία

-Διπλογραφικά Βιβλία

-Μισθοδοσία προσωπικού

(Τηλεφωνείστε μας για επι πλέον πληροφορίες)

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.
X
Skip to content