Βάρδας Λογιστικά ΑΕ

 

 

OUR SERVICES

Δείτε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα


 Online προγράμματα

Μαγνητοσκοπημένα μαθήματα για την εκπαίδευση σας, άρτια οργανωμένα. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όσες φορές θέλετε σύμφωνα με τον χρόνο που ορίζεται σε κάθε πρόγραμμα.

 

Off Line προγράμματα

Παρακολουθείστε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει στο δικό μας  Κέντρο Δια Βίου επιπέδου 1, έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό και πρακτική εφαρμογή.

Live streaming

Εξ΄αποστάσεως εκπαίδευση με την χρήση ειδικής πλατφόρμας επικοινωνίας με προβολή της οθόνης του εκπαιδευτή, των παρουσιάσεων, εμφάνισης πίνακα σημειώσεων και υποβολή ερωτημάτων

Seminars

Σεμινάρια με εισηγητή σε αίθουσες για την εύκολη εκμάθηση των αντικειμένων που σας ενδιαφέρουν.

 

 

Τα προγράμματα μας

We build awesome courses for your learning


 

Βάρδας Λογιστικά Α.Ε - Κε.Δι.Βι.Μ 1

 Πολύ μεγάλη εκπαιδευτική και  επαγγελματική εμπειρία


Τα προγράμματα σπουδών του κέντρου μας παρέχουν ανάλυση των θεμάτων και πρακτική εφαρμογή, γνώσεις που απαιτούνται για την επαγγελματική σας αποκατάσταση.

 


0

Courses 

0

Instructors 

0

Events

 

 

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Φωτογραφίες απο εκπαιδευτικό κέντρο στην Γεροκωστοπούλου 22 - Πάτρα


Αίθουσα πρακτικών εφαρμογών

Είσοδος του Κε.Δι.Βι.Μ 1

Αίθουσα Elearning

Αίθουσα πληροφορικής

 

 

Ζητήστε πληροφορίες

Για όποιο πρόγραμμα θέλετε

 

 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Το Όραμά μας  είναι η δια βίου ενημέρωση των νέων πτυχιούχων, εργαζομένων , ελευθέρων επαγγελματιών και στελεχών επιχειρήσεων με γνώσεις και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν και να ανταποκριθούν στις απαιτητικές ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας.


Σκοπός του ΒΑΡΔΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΑΕ Κε.ΔιΒιΜ1  είναι η  κατάρτιση νέων, αποφοίτων επαγγελματικών σχολών – Πανεπιστημίων -Τ.Ε.Ι, εργαζομένων και στελεχών επιχειρήσεων, νέων ελευθέρων επαγγελματιών καθώς και η δημιουργία νέων στελεχών ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας με την χρήση της μηχανογράφησης.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε πιστοποιημένα, πρωτοποριακά και εξειδικευμένα σεμινάρια διατηρώντας υψηλά το επίπεδο της επαγγελματικής κατάρτισης. Εκπαιδεύουμε με Πραγματικά Παραστατικά όπως συναντώνται στα Λογιστήρια των επιχειρήσεων με πλήρη Μηχανογράφηση. Ιδιαίτερη έμφαση κατά την εκπαίδευση, δίδεται στην συνέπεια την συστηματικότητα και την υπευθυνότητα κατά την άσκηση του επαγγέλματος ή κατά την εκτέλεση μιας εργασίας.

 Ο επαγγελματισμός και η διαμόρφωση εργαζομένων, με συγκροτημένη προσωπικότητα και ορθή επαγγελματική  συμπεριφορά είναι σκοπός στα επαγγελματικά μας σεμινάρια. Για τους λόγους που παραπάνω αναφέραμε εφαρμόζουμε ένα  ξεχωριστό επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που συνδυάζει επιστημονική γνώση, πρακτική εφαρμογή και επαγγελματισμό.

 

 

FROM OUR BLOG

Τα νέα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Βάρδας Λογιστικά Α.Ε - Κε.Δι.Βι.Μ 1

About Us

Το Βάρδας Λογιστικά Α.Ε - Κε.Δι.Βι.Μ 1 είναι αδειοδοτημένο εκπαιδευτικό κέντρο με Αριθμό Αδείας: 2101281 από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Who’s Online

There are no users currently online
top
Accounting and Tax Team © (2017)
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.
X
Skip to content